A színész nagyon sokszor sérült!

Daniel Craig-et plasztikai sebész pofozta helyre a Bond-film után!

Daniel Craig annyi sérülést begyűjtött a legutóbbi Bond-film forgatásán, hogy plasztikai sebészre volt szüksége.

James Bond újabb szenvedélyes kalandja képgaléria

2008.10.13 16:00MTI

Daniel Craig annyi sérülést begyűjtött a legutóbbi Bond-film forgatásán, hogy plasztikai sebészre volt szüksége.

"Ostoba kellemetlenség volt, mert le kellett állni a filmezéssel. De remek plasztikai sebészi ellátást kaptam" - nyilatkozta az utóbbi időben felkötött karral mutatkozó 40 éves brit sztár az Elle magazinnak.

A Quantum of Solace című 007-es thriller felvételét többek között az arca is megsínylette: nyolc öltéssel varrták össze, miután az egyik verekedős jelenetben kollégája véletlenül behúzott neki.

Craig azt is elárulta, hogy belezúgott M-be, akit Judy Dench alakít, de védekezésül hozzátette, hogy szerinte nincs férfi a Földön, aki élete során egyszer ne érzett volna hasonlóan Bond főnöke iránt: "M bámulatos" - áradozott.

"Judy Dench a brit film matriarchája. Istenadta erő árad belőle. És valóban, Bondnak szüksége van egy ilyen nőre, hogy észre térítse, és ráförmedjen: Nézze, 007-es, maga idióta volt!" - idézte a magazin a színészt, aki a félreértéseket eloszlatandó közölte, hogy "együtt aludni azért nem fognak".

Craig szerint egyébként mióta ő játssza Bondot, a karakter sokat változott. Már nem az a felszínes verőember:

"Azt akartam, hogy esendőbb legyen. Nem jó, ha Bond csupán koktélrázogató szexista disznó, akiben semmiféle belső küzdelem sem zajlik. Bond gyakran maga alatt van, és ennek látszania is kell."

Az október végén már a második Bond-sztorijával előrukkoló Craig elmondta, hogy tisztában van vele, nem játssza ő azért a végtelenségig a titkosügynököt, de azzal hízeleg magának, hogy talán hozzá tudott tenni valami újat a figurához, amivel némiképp megváltoztatta a 007-esről kialakult képet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.