Hercegek sorakoznak a filmpremieren

Vilmos és Harry is rohan a James Bond-ra!

Vilmos és Harry herceg is részt vesz a legújabb James Bond-kaland díszbemutatóján, királyi rangot adva a londoni premiernek.

2008.08.06 13:30MTI

Vilmos és Harry herceg is részt vesz a legújabb James Bond-kaland díszbemutatóján, királyi rangot adva a londoni premiernek.

A Quantum csendje című 22. Bond-mozi producerei kedden jelentették be, hogy a brit uralkodóház két képviselője is megjelenik a vörös szőnyegen.

Az ünnepi esemény egyúttal karitatív célú gyűjtést szolgál, amelynek bevételét a hercegek két általuk megjelölt katonai jótékonysági szervezetnek ajánlják fel.

A 007-es titkosügynök (Daniel Craig alakításában) október 29-én London belvárosában indul ismét világhódító útjára, a film forgalmazása világszerte október végén, november elején kezdődik.

A magyar bemutató november 13-ra esik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.