A herceg szerelme jelenetet rendezett

Balhé! Harry összeveszett barátnőjével

Ismét összeveszett Harry herceg és Chelsy Davy, ezúttal a nyilvánosság előtt, tudta meg a Daily Star című brit pletykalap vasárnapi internetes kiadása.

Képek Harry katonai szolgálatáról! képgaléria

2008.07.07 11:15rtlbulvar.hu

A lány nyilvánosan elvonult a heceg egy jótékonysági célokra rendezett polómeccséről, pontosan akkor, amikor Harry belépett a pályára. Egy néző szerint a zimbabwe-i származású milliomoscsemete néhány percig feldúlt arccal üldögélt, majd kiviharzott a sporteseményről a gloucesteri Beaufort Polo klubból. 

Amikor Harry befejezte a játékot, heves sms-küldésbe fogott, de mivel Chelsy nem jött vissza, hamarosan a herceg is távozott a helyszínről. A pár állítólag Harry agglegényi életstílusán veszett össze újra. 

Mialatt a lány egyetemi tanulmányokat folytat Leeds-ben, az ifjú tiszt bulizni jár a barátaival. Chelsy egyik ismerőse elmondta a Daily Starnak, hogy a herceg javíthatatlan, és a szőkeség vagy megbékél ezzel, vagy szakítani fognak. 

Mások ugyanakkor úgy tartják, a lány nagyon ragaszkodik szerelméhez, és nem hajlandó elhagyni Harryt. Múlt hónapban a herceg hosszas beszélgetést folytatott Chelsy szüleivel, amiből sokan még idén házasságra következtettek. 

A pár elvileg jövő héten Afrikába utazna egy rövid vakációra, mielőtt a herceg egységét Lesothóba vezénylik egy háromhetes gyakorlatra (ahol Harry AIDS-es árváit segítő alapítványa számára építenek majd néhány házat), de egyelőre nem világos, kibékülnek-e záros határidőn belül a szerelmesek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.