Egy tetovált rocker a béranyja a sztár babájának!

Döbbenetes! Ő az a biszexuális nő, aki kihordja Sarah Jessica Parker ikerit!

Ma körbejárta Amerikában is a sajtót az első fotó arról a nőről, aki a Szex és New York sztárjának, Sarah Jessica Parker-nek ikerit. A kép láttán szinte mindenki ledöbbent...a hölgy egy tetovált, biszexuális nő, aki már elég nagy pocakkal jár-kel.

Sarah Jessica Parker és kisfia együtt! képgaléria

2009.05.08 18:30ma.hu
Íme a béranya Sarah ikrivel a hasában!

A nő egy igazi rocker, aki tele van tetoválásokkal és állítólag a lányokat és a fiúkat is egyaránt szereti. Michelle Ross tehát az a anő, aki SJP iker kislányainak édesanyja... 

A 26 éves nő Matthew Broderick és Sarah gyermekét hordja a szíve alatt, és július 18íán fog hivatalosan szülni.

Többen egyáltalán nem értik a béranya személyének kiválasztását...ám ez a pár döntése volt. 

A Szex és New York Carrie-je 1997-ben házasodott össze Matthew Broderickkel, akit anno testvére mutatott be neki. Eddig egy közös gyermekük van, a 6 éves James Wilkie.
 
A 44 éves színésznő most forgatja a Did You Hear About The Morgans című romantikus vígjátékot, melyben Hugh Grant mellett feltűnik a Szex és New York másik főszereplője, Kim Shaw is. 

Habár a népszerű sorozat kifejezetten vonzó nőként próbálja feltüntetni őt, a közvélemény másképp gondol Sarahra: két évvel ezelőtt a Maxim magazin beválasztotta a most élő legkevésbé szexi hölgyek közé.
 
Úgy tűnik azonban, hogy talán az újabb gyermekáldás menti meg a sztárpár házasságát, mivel tavaly nyáron arról lehetett hallani, hogy Matthew Broderick hűtlen volt feleségéhez és megcsalta egy 25 éves New York-i nővel Sarah Jessica Parkert.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.