Sarah Jessica Parker nem fog szülni a filmben!

Carrie Bradshaw nem lesz anya!

A Szex és New York párkapcsolatokat boncolgató újságírónője nem lép az anyaság ösvényére, állítja az őt alakító Sarah Jessica Parker.

2008.12.30 13:40mellesleg

Carrie sorsa nem a szülészet felé fog tendálni, állítja az őt alakító Sarah Jessica Parker. A felbuzdulva a nagyvásznú változat sikerén, már készül az újabb forgatókönyv, és ha hinni lehet Parkernek, akkor Carrie-nek nem a szülőszoba lesz az elsőszámú terve az újabb moziban.
 
- „Úgy fest, nem az anyaság mellett fog dönteni.” – meséli karaktere további sorsáról a színésznő. 

Meglátjuk, hiszen a film tervezett forgalomba hozásáig, 2010-ig még ezerszer meggondolhatják magukat a készítők Carrie gyermekvállalási kedvével kapcsolatban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.