Már nem a régi a New Yorki szingli!

Eltűnt Sarah Jessica Parker szexepilje!

A Szex és New York cipőmániás újságírónőjét számtalan kritika érte arca eme jellegzetessége miatt. Még rajongói is meg-megszólták, zavaró-nak bélyegezve a feltűnő szépségpöttyöt.

Szexis fotók a színésznőről! képgaléria

2008.07.18 09:00ma.hu

Mostantól azonban máson kell élezniük a nyelvüket a színésznőt kritizálóknak. Az anyajegy ugyanis eltűnt az álláról. A minap csupán egy halvány pötty volt látható a helyén, mikor SJP tiszteletét tette egy baseball meccsen - számol be a Mellesleg.

- Semmit se távolítottak el  - cáfolja sajtósa a hiányzó anyajegy láttán azonnal szárnyra kelt kozmetikai beavatkozásról szóló pletykákat. Parker egyik ismerőse szerint azonban igenis volt műtét, valamikor az elmúlt két hétben. 
- Nem tudom, pontosan mikor csináltatta, de egyértelműen megműttette - mondja az illető.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.