Megdöbbentő! Jessica a legcsúnyább?

A legrondább nő: Sarah Jessica Parker! - szexis fotók a legcsúnyábbról!

Ez túlzás! Sarah Jessica Parker rondább lenne Amy Winehousenál? Egy felmérés szerint igen! Az egyik legnépszerűbb férfimagazin megkérte olvasóit, állítsanak össze egy ötös listát a világ legrondább csillagairól.

Szexis fotók a legrondább nőről! képgaléria

2008.06.17 15:47ma.hu

Az ötödik Britney Spears lett a súlyfelesleg és a bizarr viselkedés miatt, negyedik helyen a smink nélkül rémisztő Madonna végzett - írja a Blikk. Harmadik Sandra Oh, a Grace klinika Yang doktornője lett fiús alkatának köszönhetően, a második hellyel Amy Winehouse büszkélkedhet, ugyanis az emberek ki nem állhatják "frizuráját". A dobogó tetejére Sarah Jessica Parker állhatott: a Maxim olvasói szerint inkább hasonlít egy versenylóhoz, mint egy dögös nőhöz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.