Carrie Bradshaw és a gyermekvállalás kérdése!

Kiszivárgott! Sarah Jessica Parker kikotyogta!

Kim Cattrall után Sarah Jessica Parker kiszivárogtatta, hogy újabb Szex és New York mozifilm készül, amit persze már az első mozifilm kapcsán is lehetett sejteni, tekintve a nagy izgalmakat, amelyeket a film okozott a rajongók körében.

Íme az átütő sikerű sorozat, a Szex és New York! képgaléria

2008.11.27 19:30ma.hu

A tervek szerint a forgatás már idén nyáron elkezdődik, hogy a film 2010-re a mozikba kerülhessen. Michael Patrick író és rendező már ki is találta a következő rész történetét, de a színésznő az MTV egyik műsorában kijelentette, hogy kizárt, hogy az általa alakított Carrie Bradshaw gyereket várna. 

- "Az anyaság nem igazán egyeztethető össze Carrie karakterével, bár erről konkrétan nem beszéltünk még Michaellel" - mondta Parker. 

A Szex és New York idén nyáron került a mozikba, és bár nem aratott osztatlan elismerést a kritikusok részéről, a négy New York-i nő rajongói bizonyítottak: a film eddig 408 millió dolláros bevételt hozott világszerte.

Sarah Jessica Parker különben nemrég Valentino oldalán jelent meg a New York City Ballet's Opening Night-on. A Szex és New York divatikonjához illenek a nem szokványos megoldások, ahogy a balett is, hiszen gyermekkorában ő is táncolt. 

Minden bizonnyal Valentino is csak elismeréssel adózik, aki nem véletlenül állt mellé egy fotó erejéig a rendezvényen. A sztár ruhája csillogó és szexis volt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.