Tömeg az éjszakai DVD-vásáron!

Tolongtak a Szex és New York rajongók

Tegnap éjfélkor Magyarországon először juthattak hozzá a Szex és New York mozifilm DVD-hez a rajongók az Alexandra könyvesházban.

Zimány Linda sem akart lemaradni! képgaléria

2008.10.22 21:30ma.hu

Az esemény különlegessége volt, hogy a DVD-t a Szex és New York sztárjainak szinkronhangjai, Spilák Kára (Carrie Bradshaw) és Létay Dóra (Samantha Jones) leplezték le és árusították. 

Az eseményen minden igazi nagy rajongó jelen volt, a limitált kiadású aligátoros Szex és New York DVD-ről még Zimány Linda sem akart lemaradni.

Az egyik szerencsés vásárló párizsi hétvégét nyert, ráadásul a leggyorsabb vásárlók Martini valamint Sarah Jessica Parker Covet parfüm boldog tulajdonosai lehettek.
 
A korán érkezőknek a Martini koktél volt a ráadás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.