Közel egymillió példány kelt el a megjelenéskor!

A Szex és New York film DVD változata is nagy siker!

A Szex és New York film DVD változata is nagy siker: csak Nagy-Britanniában közel egymillió példány kelt el a megjelenés hetében! Így ez eddig az év legkelendőbb DVD-je!

Csodás képek a filmből! képgaléria

2008.10.06 15:40ma.hu

Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Cynthia Nixon és Kristen Davis örülhetnek, ugyanis a főszereplésükkel készült Szex és New York film DVD-je 920,000 példányban kelt el Angliában - egyetlen hét alatt!

Ezzel jócskán megelőzte a L'Ecsót, amelyből megjelenésének hetében 700 000 példány fogyott el. 

Az abszolút rekorder a Titanic, amelyet azonnal elkapkodtak a boltokból: az első héten 2,3 millió példányt adtak el a Kate Winslet és Leonardo DiCaprio alakításával fémjelzett, világhírű produkcióból

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.