Akik mindig tudnak újat mutatni

Pillanatképek a Szex és New York-ból: Lányok, szerelmek, történetek

Idén indult hódító útjára az évek óta frenetikus sikerrel futó Szex és New York-sorozat moziváltozata - Szerencsére, a szereplők mit sem változtak, de az izgalom persze most sem hiányozhat a filmből.

Pillanatképek a Szex és New York-ból képgaléria

2008.05.27 11:21ma.hu

A négy szingli, aki a boldogságot keresi - kisebb buktatókkal ugyan, de végül csak megtalálják...New York-ban, az óriási városi forgatagban nagyon egyedül is tud lenni az ember - főleg egy társra vágyó nő.

Carrie, Charlotte, Samantha és Miranda igyekeznek átvészelni a rosszabb korszakokat, hol mosolygósan, hol kissé szomorkodva. Életük mozgatórugója a pasik és a szex - utóbbiból hol kevesebb, hol több jut, de végső soron mindegyik hölgyemény szeretné megtalálni az Igazit.

A Szex és New York filmváltozatában a főhősnők mindegyike egy másik életszakaszban van: Miranda már elválna, Charlotte gyermeket nevel, Samantha Hollywood-ban próbálja egyengetni életét, míg Carrie az esküvőjére készül. Hogy hogyan alakul a sorsuk?

A moziváltozatra már nekünk sem kell sokat várnunk - június 5-én érkezik Magyarországra a Szex és New York-film. Addig is, pillantsunk bele a szereplők emlékezetes pillanataiba...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.