Csinosak, fittek, és negyvenesek...

Képek: Nem öregednek a Szex és New York szinglijei!

Hamarosan már a mozikban is élvezhetjük egész estés film formájában a négy New York-i szingli kalandjait - A lányokról az elmúlt tíz év során mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy öregedtek volna.

Örökifjú sztárok - A Szex és New York szinglijei képgaléria

2008.04.07 11:30ma.hu

A tíz évvel ezelőtt hódító útjára indult Szex és New York-sorozat hősei nemsokára egy egész estét kitöltő mozifilmben is felbukkannak.

A négy szereplő - Sarah Jessica Parker, Kristin Davis, Kim Cattrall és Cynthia Nixon - az új produkcióhoz pózolt a minap: a fotó látható majd az óriásplakáton, mellyel a mozikba csalogatják majd a népszerű sorozat rajongóit.

Csodásan fiatalok - Többségük negyven feletti

Hihetetlen, de a csinos színésznőkön szinte csak a ruha és az arckifejezés változott a korábbi, klasszikus fekete ruhás változathoz képest, mellyel éveken át hirdették a sorozatot.

A négy "szingli" most hatalmas mosollyal és vadító piros ruhában pózol, csak úgy sugárzik róluk az életkedv. Ki hinné, hogy a színésznők többsége rég betöltötte a negyvenedik ikszet?!

A legfiatalabb közülük Cynthia Nixon a maga 42 évével! A Szex és New York arcának számító Carrie, azaz Sarah Jessica Parker idén 43 éves, és a hamiskás mosolyú Kristin Davis is idén tölti be a negyvenhármat. A legidősebb Kim Cattrall, ő 51 esztendős...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.