Rajongók ezrei várták a hölgyeket!

Sikoltozás fogadta a Szex és New York sztárjait!

Sikoltozó rajongók ezreinek sorfala között, elképesztő ruhakölteményekben vonult végig a híres londoni mozinegyed, a Leicester Square vörös szőnyegén a Szex és New York négy hölgyszereplője a rendkívüli sikerű tévésorozat mozifilm-változatának hétfő esti világpremierjén.

Ragyogva vonultak be a Szex és New York sztárjai! képgaléria

2008.05.13 09:30MTI

Sikoltozó rajongók ezreinek sorfala között, elképesztő ruhakölteményekben vonult végig a híres londoni mozinegyed, a Leicester Square vörös szőnyegén a Sex and the City (Szex és New York) négy hölgyszereplője a rendkívüli sikerű tévésorozat mozifilm-változatának hétfő esti világpremierjén.

Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis és Cynthia Nixon - azaz Carrie, Samantha, Charlotte és Miranda - kedvéért sokan 12 órát ácsorogtak a csaknem 30 fokos kora nyári londoni kánikulában, de azoknak, akik rajonganak a világ talán leghíresebb négy New York-ijáért, megérte: a főszereplők hosszasan csevegtek az első sorokban álló szerencsésekkel.

Arról, hogy az ízig-vérig New York-i sztori mozifilmjének világpremierje miért Londonban volt, Sarah Jessica Parker - aki virág- és fűszerű képződményekkel ékesített zöldes kalapféleségben díszelgett - a BBC-nek csak annyit mondott: "a főnökeink így akarták".

Lesz azért nagy premier New Yorkban is, mielőtt a sztori május 28-án elindul világhódító útjára. Az 1999-től öt éven át futó tévésorozat már eddig is szinte példátlan sikert aratott.

A moziváltozat - sok késéssel, állítólagos személyi torzsalkodásoktól sem mentesen - Sarah Jessica Parker társproduceri közreműködésével készült. Hogy lesz-e folytatás, arról még nincs egyezség.

A londoni bemutató előtt Kim Cattrall azt mondta: reménykedik benne, Sarah Jessica Parker azonban csak annyit volt hajlandó mondani erről, hogy ő egyelőre nem tekint messzebbre a mánál...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.