Csodálatos ruha sem dobta fel a filmet

Képek! Vivienne Westwod unta a Szex és New Yorkot

Éles kritikákkal illette Vivienne Westwood sztár divattervező a Szex és New York mozifilmet. A film középpontjában Carrie és Big esküvője áll, amelyben a főhősnő a boldogító igent éppen egy Westwood ruhakölteményben készül kimondani. Ráadásul az esküvői ruha az egekig van dícsérve a filmben. Ezért többeket megdöbbentett, mikor a divattervező egyszerűen unalmasnak titulálta a nagysikerű alkotást.

Képek a sorozat sztárjairól! képgaléria

2008.06.25 11:41ma.hu
Sarah Jessica Parker a híres esküvői ruhában

Valószínüleg senki sem fogja elfelejteni azt a Vivienne Westwood esküvői ruhát, amit Sarah Jessica Parker viselt a Szex és New York sorozat mozi változatában. Noha a tervező a filmet meglehetősen felejthetőnek találta.
 
- Nem találtam benne semmi érdekeset. Tíz perc múlva meguntam és otthagytam a bemutatót - jelentette ki Westwood, ami érdekes hiszen a film derekán látható a csodálatos ruhaköltemény.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.