A mozi-sikerlisták élére ugrott a négy szingli!

Fotók! Tarol a Szex és New York!

Rögtön az észak-amerikai filmes bevételi lista első helyére került a hétvégén eladott mozijegyek alapján a Szex és New York moziváltozata - derül ki a hétfőn nyilvánosságra hozott adatokból. A Magyarországon is népszerű tévésorozatból készült egész estés film 56,8 millió dollárt hozott három nap alatt.

Képek: pillanatok a szinglik életéből! képgaléria

2008.06.03 17:32rtlbulvar.hu

A Szex és New York a bevételi eredmény alapján letaszította a filmlista első helyéről az Indiana Jones és a kristálykoponya királyságát, amely 4,7 millió dollárt fialt a hétvégén, összbevétele két hét alatt már elérte a 215,6 millió dollárt csak Észak-Amerikában. 

A lista harmadik helyére került a The Strangers (Idegenek) című horrorfilm 21 millió dollárral, a negyedik helyen a Vasember áll 13,5 millió dollárral. Az ötödik helyre a hétvégi bevételek alapján a Narnia krónikái: Caspian herceg került 12,7 millió dollárral. A Szex és New York moziváltozata csütörtöktől látható a magyar mozikban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.