Kim Cattrall ezt is bevállalta!

Merész akt készült a Szex és New York Samanthájáról!

A Szex és New York nimfomán Samanthája ismét ledobta magáról a ruhát. Nem szokatlan tőle a dolog, a sorozatban eleget parádézott hiányos öltözetben.

Samantha ismét ledobta magáról a ruhát! képgaléria

2008.11.25 18:30mellesleg

Kim ezúttal azonban egy csapat pőre huszonéves hölgy társaságában villantja meg Éva kosztümjét. 52 évesen ez már bátorság a javából! A nagy meztelenkedés nem öncélú és nem is a Szex és New York folytatását üdvözölhetjük benne. 

Cattrall és fiatal társai a művészet oltárán áldoznak tettükkel. Tiziano "Diana és Aktaión" című festményének 21. századi, modern változatához álltak (ültek) modellt egy fotó erejéig.
 
A cél pedig nem más, mint az eredeti festmény megmentése attól, hogy elzárják a nagyközönség elől.

Fotó: BBC

A remekmű jelenleg a brit Nemzeti Galériában látható, ám a tulajdonosa, Sutherland hercege december 31-e után el akarja adni. Az ár 50 millió font. A galéria azonban nem tudja előteremteni az összeget, így kampány indult a kép úgymond megmentésére. 

Ennek a gyümölcse a modern változatban életre keltett Diana és Aktaión, a BBC2 „The Culture Show” című kulturális műsora, Tom Hunter fotóművész, Kim Cattrall, a Courtaud Institute színi növendékei, valamint a „La Clique” című West End burleszk show szereplőinek közreműködésével. 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.