Egy forró éjszaka a megoldás mindenre!

Kim Cattrall: A szex a legjobb orvosság!

A Szex és New York Samanthájának tuti receptje van a hosszú repülőutak után fellépő alvászavarok ellen: a szex. Szexi orvosságot javasol az alvásproblémák ellen!

Kim Cattrall a szexistennő! képgaléria

2008.11.19 20:30ma.hu

A színésznő azt mondja, hogy ő egy-egy ilyen út után addig marad fenn, ameddig csak bír, hogy hozzászokjon az időzóna váltáshoz.
 
Maradj fenn, ameddig csak bírsz, és szórakozz, amennyit csak tudsz, gondolom, érted miről beszélek, és utána menj lefeküdni.” – hangzik a tanácsa.

Az 52 éves Cattrall négy éve jár a nála 23 évvel fiatalabb séffel, Alan Wyse-szal, és azt állítja, ő az egyetlen, aki maradéktalanul ki tudja elégíteni. A jelek szerint igyekszik rájátszani Samantha Jones karakterére, például azt állítja: 

"Rá kellett jöjjek, hogy sok férfi képtelen tartani azt az iramot, amit én diktálok". 

A Szex és New York sztárja az életben éppen olyan, mint a sorozatban. Legalábbis ezt állítják róla, és annyit hallotta már, hogy hajlamos elhinni: ő is olyan szexfüggő, mint filmbéli karaktere. 

A színésznő nyíltan vállalja: folyton szüksége van a pezsgésre és az újabb szexuális kalandokra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.