Soha vissza nem térő alkalom a rajongóknak!

Szex és New York éjszaka az Alexandra Könyvesházban!

Nagy nap október 20., hétfő este a Szex és New York rajongói számára. A mozifilm szerelmesei ugyanis mindenkinél előbb megszerezhetik a DVD-t, ráadásul soha vissza nem térő alkalom, hogy most az egyszer a film sztárjainak jól ismert szinkronszínészei is árusítják majd a filmeket.

2008.10.16 15:45ma.hu

A Nyugati téri Alexandra Könyvesház meghosszabbított nyitvatartással készül erre a nagyszabású eseményre, ahol ráadásul kétféle borítójú DVD-ből is választhatunk.
 
De ha önmagában ez még nem elég, további szenzáció, hogy az egyik szerencsés vásárló párizsi hétvégét nyer, ráadásul a leggyorsabb vásárlók Martini valamint Sarah Jessica Parker Covet parfüm boldog tulajdonosai lehetnek. 

A korán érkezőknek a Martini koktél a ráadás. 

Helyszín: Alexandra Könyvesház, Nyugati tér, Budapest 
Időpont: 2008. október 20. hétfő, 23.30

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.