Együtt mosolyogtak a paparazziknak!

Képek! Sarah Jessica Parker megbocsátott hűtlen férjének?

Sarah Jessica Parker kézenfogva és mosolyogva jelent meg férjével Matthew Broderickkel miután kiderült férjének afférja volt egy huszonéves lánnyal.

Képek a szexis színésznőről! képgaléria

2008.07.31 15:00ma.hu
Sarah és Matthew kibékültek? Fotó: Daily Mail

Úgy tűnik, hogy Sarah Jessica Parker elnézi férje botlását, nem rúgja fel 11 éve tartó házasságát. A napokban Jessica és Matthew kéz a kézben sétáltak New York utcáin, ráadásul mosolyogtak az őket fotózó paparazzikra. A házaspár nem bujkált, édes kettesben beültek vacsorázni az egyik előkelő étterembe, és úgy tettek mintha semmi sem történt volna. 

A múlt héten robbant a hír: Matthew Broderick egy 25 éves nővel mulatott, amíg felesége a Sex és New York nagysikerű mozifilmet forgatta. A viszony három hónapig tartott, ám nem teljesedett ki annyira, hogy a két színész beadja a válókeresetet. Jessica és Matthew döntésében szerepet játszhatott, hogy mindketten túl vannak a negyvenen, ráadásul közös kisfiúk James érdekeit is szem előtt tartják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.