A szexi szinglit felszarvazták!

Képek - Ajjaj: Hónapokig csalta Sarah Jessica Parker-t a férje?!

Hoppá - Úgy tűnik, csak eddig volt szerencséje a Szex és New York sztárjának a férjével. Sarah Jessica Parker a minap nagyot koppant!

Boldog család: Sarah Jessica Parker a férjével is fiukkal képgaléria

2008.07.25 09:45ma.hu

A csinos Carrie Bradshaw szerepében tetszelgett éppen Sarah Jessica Parker, mialatt a párja egy huszonéves lánykával szórakozott!

A Star magazin értesülései szerint a rendező Matthew Broderick beleunhatott, hogy otthon várja a Szex és New York filmváltozatát forgató feleségét: míg Parker dolgozott, ő egy másik nővel élvezte az életet!

A sztár és férje fiuk születése után - Fotó: babble.com

Sőt, a dolog pikantériája, hogy a szerelmi viszony nem is újkeletű.

Broderick még nagy valószínűséggel a filmforgatás kezdete előtt, novemberben ismerkedett meg a 25 éves hölggyel, egy manhattan-i bárban.

A magazin úgy tudja, hogy szemtanúk is akadtak, akik bizonyíthatják: a sztár férje, akivel már 11 éve osztja meg az ágyát Parker, többször is virággal és egy üveg borocskával látogatta meg a barátnőjét...

Sarah Jessica csak február környékén tudta meg a keserű igazságot. Részleteket nem tudni, de annyi bizonyos, hogy amit kapott a párja, azt nem teszi ki az ablakba.

Ha mindez igaz, az eddig irigylésreméltó házaséletet élő páros jelzőtől is el kell búcsúznia a színésznőnek...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.