Megfojtják a paparazzik!

Sarah Jessica Parkert elüldözték!

Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick költözni kényszerül, mert "megfojtják" őket a paparazzik.

2008.08.08 19:30ma.hu
Férjével kémfilmben érzik magukat otthonukban!

Költözni készül a sztárpár, Sarah Jessica Parker és férje, Matthew Broderick, mert megelégelték a körülöttük lévő nagy felhajtást és a fotósok hadát. 

"A fotósok a szomszédunkba is beköltöztek, már-már az volt az érzésünk, hogy egy kémfilmben élünk. Úgy hiszik, nekik mindenképpen ott kell lenni a közelünkben" - panaszolta elkeseredetten a színésznő nemrégiben egy amerikai magazinnak.

Minden percben megfigyelik!

A New York magazin arról ír, hogy a pár egy 18 millió dolláros otthont nézett ki magának, amely két összeépített házból áll hatalmas hátsó kerttel és 18 kandallóval New York egyik felkapott, de nyugalmas részén, ahol többek között Agyness Day és Colin Farrel is lakik. 

A sztárházaspár abban reménykedik, hogy ott majd kevésbé találnak rájuk a fotósok, és lehet nyugodt magánéletük, mely lassan kezd eddigi otthonukban rémálommá válni!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.