Elcsúfították!

Mi történt? Sarah Jessica Parker arca eltorzult!

A Szex és New york elbűvölő sztárja Sarah Jessica Parker úgy döntött megelőzi az öregedést, és ellátogatott egy plasztikai sebészhez! Rosszul döntött!

2008.08.07 19:00ma.hu
Természetes szépség! Itt még!

A sztárt a sorozatban a bohákás, ám annál elbűvölőbb Carrie szerepében szokhattuk és ismerhettük meg! Ebben a szerepben az egész világot meghódította a színésznő. 

A természetességéről és trendi ruháiről ismert színésznő nemrég saját ruhakollekcióval rukkolt elő, SJP néven.
 
Úgy látszik Sarah most rászánta magát arra, hogy feladja elveit és plasztikai sebészhez ment. Az eredményről megdöbbentő fotók készültek!

Döbbenet! Mintha nem is ő lenne!

Az eredmény és a látvány az egész világot sokkolta, hisz SJP-re alig lehet ráismerni! 
Természetes vonásai eltűntek, arca teljesen megváltozott! A Szex és New York mozifilmjének premiere után a színésznő teljesen új arccal látható!
Mindenkiben felmerül a kérdés, hogy valóan szükség volt -e a beavatkozásra? Hisz a színésznő gyönyörű volt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.