Fekete menyasszony volt Carrie!

Sötét esküvőt tartott a valóságban Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker, a Szex és New York divatőrült főhőse sötét esküvőt tartott a valóságban Sarah Jessica Parker fekete ruhát viselt esküvőjekor, mert zavarban érezte magát hagyományos menyasszonyként.

Csodás képek! Sarah Jessica Parker filmbéli menyasszonyként! képgaléria

2008.09.23 18:00ma.hu
Sarah Jessica Parker filmbéli ruhájában!

A Szex és New York sztárja és szintén színész férje, Matthew Broderick megpróbáltak meglógni a sajtó figyelő szeme elől, amikor 1997-ben összeházasodtak. 

„Fekete ruhát viseltem. Színészként nagyon sokan figyelnek rád. Aznap pedig úgy éreztem, hogy jobb lenne, ha nem figyelne rám senki. A férjem is hasonlóképpen élte át az egészet. Zavart volna, ha hagyományos menyasszony-vőlegényként jelenünk meg. 

Egyszerűen csak bulizni akartunk egyet anélkül, hogy ránk terelődött volna a figyelem” - mesélte a színésznő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.