Kiverte a biztosítékot a félrelépés!

Képek: Hoppá - Sarah Jessica Parker elhagyja a férjét?

Új házat keres a Szex és New York sztárja - Mégpedig egyedül magának! Az egyik amerikai bulvárlap szerint Sarah Jessica Parker faképnél hagyta a férjét.

Együtt a család: valóban válik Sarah Jessica Parker? képgaléria

2009.01.07 11:32ma.hu

Valóban egyedülálló lesz a legnépszerűbb New York-i szingli? A Star magazin úgy tudja, hogy Sarah Jessica Parker házvadászatba kezdett. Egy ügynökséget is megkeresett, hogy segítsenek neki megtalálni új otthonát.

S hogy miért? A jelek szerint a színésznő mégsem nyelte le, hogy a párja, Matthew Broderick pár hónapja megcsalta.

A Star címlapja: Sarah Jessica elköltözik!

A sztár egy közeli ismerőse a magazinnak úgy nyilatkozott, hogy Sarah Jessica megelégelte a megalázó szituációt.

"Ráébredt, hogy a kapcsolatnak így semmi értelme
- mondta. - Elhatározta, hogy kialakítja saját életét és lezárja a házasságát Matthew-val. Sarah nem hülye, tisztában volt vele, mi zajlott a házasságában. Egyelőre azonban könnyebb volt ezt az időszakot átvészelni egy válás-botrány nélkül. De gyakorlatilag már ő és Matthew is külön élik az életüket" - fogalmazott a színésznő ismerőse a Star-nak.

Broderick-nek és Parkernek egy közös gyermeke van, a hétéves James Wilkie.

Egy pár napja készült fotósorozat tanúsága szerint nemrég közös családi programot csinált a család - együtt nézték meg a Hairspray című filmet a moziban.

Vajon mi az igazság a házasság csődjéről? Lehet, hogy csupán kisfiuk kedvéért vállalták a mozizást?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.