Matthew Broderick: Nem válunk!

Sarah Jessica Parker rácáfolt a válási pletykákra!

A színésznő és férje, Matthew Broderick közös frontot alakítva cáfoltak rá a válásukról keringő pletykákra a minap, ugyanis új otthon után néztek, természetesen együtt!

Képekben a szépséges Sarah Jessica Parker! képgaléria

2009.01.26 14:30mellesleg

A pár a már jó ideje keringő szóbeszéd szerint Broderick hűtlenségének köszönhetően ment szét, olyannyira, hogy Parker már új otthon után is nézett, több New York-i ingatlanközvetítőt is felkeresve.

Mégsem válnak?

A színész pár erre rácáfolva együtt tekintette meg csütörtök este a „The American Plan” című Broadway darabot, és Parker szóban is tagadta, hogy szétmentek.
 
- „Randizunk. Nagyon jól éreztük magunkat. Rá se rántunk a pletykákra.” – mondta. 

Amikor pedig megkérdezték, hogy mi a legjobb a házaséletükben, férjével egyszerre vágták rá: „Házasnak lenni.

Korábban az a hír is felmerült, hogy nem tudja majd megbocsátani férje hűtlenségét a színésznő, és ezért hagyja el végleg gyermeke apját. 

A sztár egy közeli ismerőse a magazinnak akkor úgy nyilatkozott, hogy Sarah Jessica megelégelte a megalázó szituációt.
 
"Ráébredt, hogy a kapcsolatnak így semmi értelme - mondta. - Elhatározta, hogy kialakítja saját életét és lezárja a házasságát Matthew-val. Sarah nem hülye, tisztában volt vele, mi zajlott a házasságában. Egyelőre azonban könnyebb volt ezt az időszakot átvészelni egy válás-botrány nélkül. De gyakorlatilag már ő és Matthew is külön élik az életüket".  

Ám most úgy tűnik mégis győz a bocsánat és a házasságuk életben marad!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.