Natasha Richardsonra emlékeztek a sztárok!

Megrázó! Sarah Jessica Parker öleléssel enyhítette Liam Neeson gyászát!

Megrázó képek kerültek ki a Dailymail portálra, melyeken két világhírű színész fájdalmában átöleli egymást. A két színész nem más volt, mint Sarah Jessica Parker és Liam Neeson, akik a tragédiát követően találkoztak a Broadway-en.

Gyász! Sarah Jessica Parker átöleli a feleségét sirató Liam Neeson-t! képgaléria

2009.03.20 19:00ma.hu

Liam Neeson felesége elvesztése miatt érzett fájdalmát enyhítve ölelte át a férfit a Szex és New York sztárja a Natasha Richardson halála miatt tartott megemlékezésen. 

Sarah Jessica Parker vigasztaló öleléssel fejezte ki, mennyire sajnálja, hogy ez a tragédia megtörténhetett. A Szex és New York sztárja is szerepelt a színházi- és filmvilág azon hírességei között akik a Broadway színpadán felsorakoztak a néhai színésznő tiszteletére. 

SJP mellett a színésznő férje Matthew Broderick is megnyugtató öleléssel biztosította együttérzéséről a sztárt. Natasha erős Angol gyökereinek ellenére a megemlékezés helyszíne nem véletlen, ugyanis az 56 éves Neeson 1992-ben a Broadway színpadán találkozott először feleségével, akivel 15 évig boldog házasságban éltek.

A 45 éves színésznő hétfőn síleckét vett a quebeci Mont Tremblant síparadicsomban, és elesett. Bár sérülésnek semmi jele nem volt rajta, tapasztalt sítréner kísérője ragaszkodott hozzá, hogy nézesse meg magát egy orvossal. 

Egy órával később rosszul lett, és a közeli kórházba szállították, ahonnan még délután átvitték egy montreali kórházba. A Tony-díjas színésznő főként a színházi világban ért el sikereket. Filmes munkái közé tartozott a Nell, a remetelány - amelynek forgatásán megismerte férjét, Liam Neeson-t.
 
Nagy sikerrel szerepelt Az Apád-anyád idejöjjön-ben és Koltai Lajos filmdrámájában, az Estében, melyben édesanyjával, Vanessa Redgrave-vel játszott együtt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.