Nem gondolták, hogy komoly a baj...

Fájdalom - Elhunyt Natasha Richardson

Elhunyt Natasha Richardson brit színésznő - közölte a színésznő férjének, Liam Neesonnak a szóvivője Los Angelesben közzétett közleményében.

Képek a szépséges Natasha Richardson-ról képgaléria

2009.03.19 06:38MTI

A 45 éves színésznő hétfőn síleckét vett a quebeci Mont Tremblant síparadicsomban, és elesett.

Richardson és férje, Liam Neeson

Bár sérülésnek semmi jele nem volt rajta, tapasztalt sítréner kísérője ragaszkodott hozzá, hogy nézesse meg magát egy orvossal.

Egy órával később rosszul lett, és a közeli kórházba szállították, ahonnan még délután átvitték egy montreali kórházba - írta a BBC hírszolgálata.

A Tony-díjas színésznő főként a színházi világban ért el sikereket. Filmes munkái közé tartozott a Nell, a remetelány - amelynek forgatásán megismerte férjét, Liam Neeson-t.

Nagy sikerrel szerepelt Az Apád-anyád idejöjjön-ben és Koltai Lajos filmdrámájában, az Estében, melyben édesanyjával, Vanessa Redgrave-vel játszott együtt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.