Síbalesetet szenvedett - ennyi volt...?

Megrázó! Beállt az agyhalál, búcsúznak Natasha Richardson-tól!

Még hétfőn érte síbaleset Quebec-ben a csinos színésznőt, Natasha Richardsont - Csak később derült ki, súlyos fejsérülést szenvedett, majd állapota válságosra fordult. Úgy tűnik, itt a búcsú ideje...

Képek a szépséges Natasha Richardson-ról képgaléria

2009.03.18 11:50ma.hu/MTI

Döbbenetes, de a szerencsétlen esés után Natascha Richardson orvoshoz sem akart menni, nem látszott súlyosnak a dolog.

A 45 éves színésznőt a Mont Tremblant síparadicsomban érte a baleset, a pályán két fia is vele volt. Azonnal egy közeli kórházba szállították, de még aznap a montreali Sacré-Coeur kórházba vitték át.

Natasha és a férje, Liam Neeson

Állapota már akkor kritikussá vált - most azonban a családtagoknak szembesülniük kellett a tragikus hírrel: Richardsonnál beállt az agyhalál.

Férje, Liam Neeson, gyermekei, Michael és Daniel, édesanyja, Vanessa Redgrave valamint testvére, Joely Richardson összetörve búcsúznak szerettüktől...

A színésznő az 1998-ban bemutatott Kabaré című musicalben nyújtott alakításáért Tony-díjat kapott.

A Nell, a remetelány című filmben együtt játszott jövendőbeli férjével, Liam Neesonnal. A színészpár 1994-ben kötötte össze életét.

Richardsont az utóbbi években olyan produkciókban láthattuk, mint az Apád-anyád idejöjjön, az Álmomban már láttalak és Koltai Lajos Este című drámája, amelyben édesanyja, Vanessa Redgrave volt a partnere.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.