Élet és halál között Natasha Richardson!

Döbbenet! Válságos az állapota a brit színésznőnek!

Válságos állapotban fekszik egy montreali kórházban Natasha Richardson. A brit színésznő síbalesetben verte be a fejét Quebec tartományban, állapota válságos.

Képekben az élet és halál közt lebegő Natasha Richardson! képgaléria

2009.03.17 16:00ma.hu

A 45 éves színésznőt a Mont Tremblant síparadicsom egyik pályáján érte a baleset, s azonnal egy közeli kórházba vitték, ám a délután folyamán átszállították a montreali Sacré-Coeur kórházba. 

A színésznő az 1998-ban bemutatott Kabaré című musicalben nyújtott alakításáért Tony-díjat kapott. – írja a Blikk.

Férjével, Liam Neesonnal!

A Nell, a remetelány című filmben együtt játszott jövendőbeli férjével, Liam Neesonnal. A színészpár 1994-ben kötötte össze életét, két tinédzser gyermekük van. 

Richardsont az utóbbi években olyan produkciókban láthattuk, mint az Apád-anyád idejöjjön, az Álmomban már láttalak és Koltai Lajos Este című drámája, amelyben édesanyja, Vanessa Redgrave volt a partnere.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.