Anne Heche már letudná a válást!

Képek - Kínos! Nős pasitól vár babát a leszbinek hitt színésznő

Kellemetlen - A szőke Anne Heche alaposan mellétrafált, de abban bízik, hogy a dolog még jó irányba fordítható. Nős párjával két éve együtt van, érkezik a baba. De a férfi még mindig nem vált el...

Szexi képek a gyönyörű Anne Heche-ről! képgaléria

2009.01.30 10:35ma.hu

A korábban leszbikus kapcsolatot is fenntartó színésznő, aki Ellen DeGeneres-szel is járt, mégis pasit fogott magának.

Az akkoriban még szintén házas Anne Heche 2006-ban, egy filmforgatás alkalmával jött össze a nős James Tupper-rel.

Csakhogy ezen a téren két éve semmi sem változott - csupán a színésznő részéről, aki elvált, Tupper azonban ezt azóta sem tette meg.

James Tupper és Anne Heche

Kapcsolatukat Heche válása után hozták nyilvánosságra, s mivel időközben kiderült, hogy az első közös gyermek is érkezik, a színésztől is ildomos lenne megtenni a nagy lépést...

A Star magazin értesülései szerint azonban úgy tűnik, erre James Tupper egyelőre nem hajlandó.

Anne Heche veri a fejét a falba, hiszen ideje egyre fogy a baba születéséig, s mindenképpen szeretné, ha párja már szabad férfiként érkezne a szülőszobába.

A páros magazinnak nyilatkozó egyik ismerőse elárulta, hogy a színésznő és kedvese közt egyre több a vita a kínos helyzet miatt.

A színészpáros egyébként egy kisfiút vár. Hogy Tupper miért nem akar még mindig elválni Katherine Mayfield-től, az egyelőre rejtély.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.