Elcsaklizták LiLót a párjától

Hoppá! - Lindsay Sean Penn-ért dobta leszbikus barátnőjét?

Nem véletlen, hogy mostanság nem tölt sok időt együtt Lindsay Lohan és a leszbikus Sam Ronson - A páros állítólag szakított. Node egy hollywoodi szívtipró miatt?

Lindsay leszbikus barátnőjével - furcsa egy pár! képgaléria

2009.01.12 11:40ma.hu

Nem látni mostanság együtt Lindsay Lohan-t és Samantha Ronsont. Annál többet azonban Sean Penn-t és LiLót!

A kikapós fiatal színésznő állítólag mostanság inkább Madonna exférjével tölti az időt, leszbikus barátnőjével pedig szakított.

A hírek szerint a páros kapcsolata az elmúlt időszakban elég viharosra fordult, Lindsay sokat hisztizett, Sam pedig egyre nehezebben viselte a dühkitöréseket...

Sean Penn és Lindsay: együtt vannak?

Úgy látszik, egy tapasztalt hollywood-i szívtipró mellett jobban érzi magát a szőke színésznő.

Arról ugyan semmi információ, hogy vajon Sean Penn házasságával mi a bibi, de ha nyíltan felvállalja, hogy Lohan-nel sétálgat az utcán, valószínűleg ott sincs minden a legnagyobb rendben...

A párost legutóbb a Los Angeles-i Nobu klubban látták együtt, a sztárok kedvelt szórakozóhelyén, majd egy meleg bár megnyitójára távoztak.

Egy forrás a Page Six lapnak megerősítette, hogy Lindsay és a leszbikus DJ, Samantha szakítottak, habár Sam ezt egyelőre nem tudja lenyelni...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.