Kezdenek úgy viselkedni, mint egy igazi pár!

Lindsay és Samantha románca egyre szorosabb!

Lindsay Lohan és Samantha Ronson lassan úgy kezdenek el viselkedni, mint egy igazi pár! Egymás nélkül egy lépést sem tesznek, féltékenykednek naphosszat!

Lindsay és Samantha egyre közelebb kerül egymáshoz! képgaléria

2008.11.13 17:30ma.hu

Ráadásul mostanában Lindsayvel nem fut jól a szekér, ellenben szerelmével, aki mint DJ járja a világot egy turné keretein belül. A végén még kiderül, olyan jól keres, hogy Lindsaynek más dolga sem lesz, mint hogy mosson, főzzön, takarítson?
 
Samantha tervei között szerepel az, hogy legközelebb amikor Londonban járnak, bemutatja szerelmét a családjának.

Az utóbbi hónapokban a színésznő egyre kevesebbet nyúl a szerekhez és a poharat is módjával emelgeti. Az ok állítólag egyre erősödő szerelme Samantha iránt és egyre szorosabb kapcsolatuk.
 
A lány meglepően jó hatással van LiLo-ra, s ezt a színésznő hozzátartozói is megerősítették. Ugyanakkor az is szemmel látható, hogy Lindsay egyre csak fogy. 

Egy ismerőse elárulta: rövid idő alatt hat kilótól szabadult meg Lohan! Lindsay három évvel ezelőtt is volt már megdöbbentően vékony, akkor megkongatták a vészharangot ismerősei. 

Ő azonban tagadta, hogy anorexiás lenne, vagy bármilyen étkezési problémával küzdene.Sőt élete és kapcsolata egyre jobban alakul!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.