A leszbikus pár megunta a reflektorfényt!

Lindsay Lohan tényleg Dubaiba költözik?

Megunva az állandó paparazzo díszkíséretet, Lindsay Lohan és Samantha Ronson Dubai felé kacsintgat.

Lindsay méretes kebleit sosem takargatja! képgaléria

2009.01.05 15:15mellesleg
Más lányokkal is ölelkezik...

A páros állítólag azután szeretett bele az Egyesült Arab Emírségek gazdagságáról híres városába, miután Ronson fellépett az egyik szórakozóhelyen. 

Lindsaynek állítólag annyira tetszik a lesifotósok nélküli élet lehetősége, hogy kész 12,18 millió dollárt is kiadni egy dubai kéróért. 

- "Lindsaynek és Samnek nagyon bejött Dubai ízléstelen fényűzése. A rengeteg pénz és bőség lenyűgözte Lindsayt - nagyon anyagias tud lenni. Habár nagyon fehér bőrű, imádja a tengert és a napot, és mivel itt még mindig virágzik az ingatlanpiac, úgy véli, hogy ez jó befektetés lenne. "

- "Emellett jóval kevesebb a paparazzo is - habár ez biztos meg fog változni, ha Lindsay és Sam rendszeresen felbukkannak majd a színen." - idéz egy bennfentest a Daily Mirror. 

Ám mivel nem mind arany, ami fénylik, a dubai életnek meglesz a maga hátulütője.
 
Az egynemű románcok ugyanis illegálisnak számítanak, így a párnak a nyilvánosság előtt bizony vissza kell majd fognia magát, ha nem akarnak galibát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.