Lohan nem engedte el a vodkás üveget

Képek buktatták le: Lindsay megint össze-vissza iszik?

Egy klubban mulatott a szőke színésznő barátnőjével, Samantha Ronsonnal - Pontosabban, a DJ Sam dolgozott, LiLo inkább a bárpultot támasztotta...

Lindsay megint iszik? - Ütős koktélt készített képgaléria

2008.11.26 11:10ma.hu

Érdekes képek láttak napvilágot Lindsay Lohanről - A színésznő leszbikus kedvesével, Sam Ronson-nal látható egy klubban, ahová a sztár elkísérte DJ barátnőjét.

Samantha állítólag igyekezett Lindsay józanságára is odafigyelni! Szemével olykor követte, nem nyúl-e túl gyakran az üveg után barátnője.

Nos, LiLo a jelek szerint valóban nem döntögette sokszor a vodkás üveget, ellenben a kiöntött italt energiaitallal keverte. Saját készítésű koktéllal dobta fel a hangulatát, és mellé kezében állandóan ott lógott a cigaretta.

Látható, hogy amint Samantha eltűnt a színről, LiLo újabb koktélkeverésbe kezdett...

A minap elterjedt a híre: lehetséges, hogy a lányok közt nincs is minden rendben. Az egyik bulvárlap megírta, miszerint Lindsay és Sam párterápiára járnak.

Ismerőseik szerint gyakoriak köztük a veszekedések, melyeket nem egyszer a színésznő hisztérikus tombolása zár le.

Van, aki szerint ennek az az oka, hogy Lohan szívesebben térne már vissza egy "tökös fickóhoz", én unja a barátnőjét. Ki tudja...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.