Mégiscsak baj van a kapcsolattal?

"Lindsay-nek csak a fa...ok hiányzik" - A sztár leszbikus párjával tanácsadásra jár!

Kezd drámai csatatérré alakulni Lindsay Lohan és leszbikus barátnője, Sam kapcsolata - állítják a páros ismerősei. A románcból mára az lett, hogy közös terápiára járnak...

Furcsa pár: A nőies Lindsay és a fiús Samantha képgaléria

2008.11.24 11:15ma.hu

Korábban is látott már napvilágot néhány olyan híresztelés, miszerint Lindsay Lohan megunta leszbikus párját, Samantha Ronson-t.

A sztár DJ és a színésznő már hónapok óta róják együtt a köröket, és mindig azt lehetett hallani róluk, hogy nagyon boldogok együtt. Sőt, LiLo ismerősei megkockáztatták, hogy ez Lohan első normális kapcsolata...

Furcsák együtt: Lindsay a nőies, Sam a fiús...

S valóban, nem is igen szivárgott ki semmi arról, hogy Lindsay újra a balhékban találná örömét, csendesen éldegéltek együtt "SamRo"-val, olykor feltűntek együtt egy-egy rendezvényen.

Még nemrég, a New York-i Fashion Week-en is mosolygósan, feldobott hangulatban fotózták le őket.

Most azonban úgy tűnik, mégiscsak került valami hiba a gépezetbe! A baráti kör ugyanis tudni véli: Lindsay és Samantha kapcsolat-terápiára jár.

Ismerőseik szerint már mindennaposak lettek köztük a veszekedések, a kiabálások, sőt, a sírós-tombolós jelentek. Utóbbiak állítólag főként LiLo részéről...

A sokkal fiúsabb Samantha pedig már nem bírja elviselni a színésznő kitöréseit, és mindennap kiosztja Lindsay-t. A forrás hozzátette, hogy ezen túl a páros közt most is dúl a szerelem és ragaszkodnak egymáshoz.

A dlisted.com ugyanakkor megjegyzi: nincs itt más probléma, minthogy Lindsay Lohannek "fa...ok" kell. Hiszen a színésznő sosem tagadta, hogy "valószínűleg biszexuális".

Most pedig pácban van, hiszen lekötötte magát a leszbikus Sam mellett...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.