A leszbikus színésznőt csábítják a kemény pasik?

Meglepő? Lindsay Sean Pennel randizgat

Lindsay Lohan és Samantha Ronson felhőtlennek tűnő kapcsolata megtörni látszik. A színésznő ugyanis egyre gyakrabban kacsingat az erősebbik nem felé. A leszbikus szerelem talán mégsem tart örökké?

Lindsay Lohan szexisen öltözködik...ki is látszik minden! képgaléria

2008.12.10 11:00rtlbulvar.hu
Sean Penn és felesége!

Lohant lencsevégre kapták, amikor Sean Penn színésszel költöttek el egy romantikus vacsorát, amíg Ronson nem tartózkodott otthon. Miután Lohan megérkezett az étteremhez, csábosan sétálni kezdett Penn felé, és leült mellé. Órákon át beszélgettek, majd egy bennfentes vallomása szerint nyuszi-puszit adtak egymásnak. Novemberben is látták Lindsay-t egy londoni szórakozóhelyen Calum Besttel - a drogozásról és orgiákról híres modellel - ölelkezni.

Amikor Ronson rájött, hogy szerelme másba karolgat, óriási jelenetet rendezett a táncparketten. Még az előcsarnok is zengett tőlük, mert Lindsay teljesen kibukott a féltékenységi jeleneten. Sean Penn egyébként Robin Wright Penn színésznő férje, akiknek két fiúk is van: Dylan Frances és Hopper Jack.

Tavaly még válófélben volt a Penn házaspár, de idén tavasszal ismét összemelegedtek, és befejeztették a válási eljárást. Ezek után kezdődik elölről a hercehurca?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.