Két női sztár egy pár...

Esküvői fotók: Elvette barátnőjét a leszbikus Ellen DeGeneres!

Összeházasodott leszbikus kedvesével Ellen DeGeneres amerikai műsorvezető - A sztár otthon, szűk körben fogadott örök hűséget Portia de Rossi-nak.

Ellen DeGeneres elvette leszbikus kedvesét képgaléria

2008.08.19 09:30ma.hu

Sztáresküvőre gyűlt egybe Ellen DeGeneres otthonában, Los Angeles-ben szombaton a műsorvezető családja és barátai. A csinos, leszbikus sztár elvette barátnőjét, Portia de Rossi-t - adta hírül a People magazin.

A már ötvenedik ikszet is betöltött Ellen és Portia saját maguk írta fogadalmakat olvastak fel a mindössze 19 emberből álló vendégsereg előtt.

A leszbikus páros 2004-ben szeretett egymásba. Amint lehetőségük volt rá Kaliforniában, jelentkeztek az illetékes hivatalnál, hogy egybe szeretnének kelni.

A csinos Ellen DeGeneres a szakmájában régi motorosnak számít. Beszélgetős műsorával ezreket vonz a képernyő elé: nem csoda, hogy már négy Emmy-díj birtokosa.

A szőkeség humoristaként indította karrierjét, ám a beszélgetős show-i nyomán tett szert igazi népszerűségre.

Hazájában olyannyira szeretik, hogy tavaly az Oscar-gála közvetítését is DeGeneres-re bízták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.