Az énekesnő sehogy sem találja párját!

Szexi fotók - Kylie Minogue leszbikus akar lenni!

Csalódott a férfiakban, ezért a jövőben a nőknél keresi a vigaszt Kylie Minogue - Amilyen fényes karriert futott be a "miniénekesnő", annyira volt sikertelen a magánélete...

Negyven éves a díva: Kylie Minogue régen és most képgaléria

2008.09.11 15:00rtlbulvar.hu

Kylie Minogue-nak nem adatott meg a boldog, kiegyensúlyozott magánélet.

A negyvenéves énekesnő sikertelen kapcsolatok sorát tudhatja maga mögött, és amilyen fényesen ívelt felfelé karrierje, olyan gyorsan hullott romjaira magánélete is.

Kylie-t nemrég a The Sun című napilap kérdezte a kínos témában, mire az aprócska termetű szépség vidáman jegyezte meg:

- Isten tudja, miért nem találok magamnak férfit. Azt hiszem, jobb lesz, ha a nők felé veszem az irányt – mosolygott a sztár.

Az énekesnő elárulta, hogy már ki is szemelte azt a hölgyet, akivel bátran bonyolódna leszbikus kalandba. A szerencsés nem más, mint Tallulah Bankhead, a híres biszexuális színésznő.

– Érte bármikor leszbikussá válnék
– viccelődött Kylie – magával ragadó és egzotikus szépség. Csodálom őt – tette hozzá.

A popsztár a melegek körében is nagy népszerűségnek örvend.

Az egyik homoszexuálisoknak készült honlap, a gaygolddiggers.com látogatói nemrég őt választották meg második legnépszerűbb ikonnak. Kylie-t csak Cristiano Ronaldo tudta megelőzni a szavazáson.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.