Kylie és Martinez újra együtt jár

Fotók! Kylie megbocsátott hűtlen kedvesének

Újra együtt Kylie Minogue és Olivier Martinez. Az énekesnő hiába tagadja hónapok óta, hogy visszafogadta hűtlen szerelmesét, a francia színész társaságában elköltött ebédnél készült fotók önmagukért beszélnek.

Helyes képek Kylie - ról! képgaléria

2008.06.27 08:00ma.hu

Kylie Minogue tavaly februárban adta ki Olivier Martinez útját utoljára. A korábban nagy szerelem már hónapokkal azelőtt kihűlni látszott, s egyre gyakrabban röppent fel a hír: Martinezt különböző nőkkel látják, míg Kylie turnéjára készül, vagy épp otthonában, Ausztráliában pihen.
 
Az énekesnőnél végül betelt a pohár, kirúgta a színészt, és márciusban már a Blikknek is úgy nyilatkozott: egyelőre szó sem lehet családalapításról - írja a lap. 

Ám most úgy tűnik, ismét tombol a szerelem, a pár, Kylie szüleivel és William Baker stylisttal ebédelt a párizsi Ginger vietnami étteremben. Nem is próbálták titkolni a családi eseményt, hisz kiültek a teraszra, és az énekesnő mindenki szeme láttára, nyíltan ölelgette Olivier-t, többször hozzábújt, amit a férfi szerelmes pillantásokkal viszonzott. Martinez az utóbbi hónapokban egyre többször tűnt fel az énekesnő oldalán, annak ellenére, hogy kapcsolatukat mindketten barátinak állították be. Az énekesnő gyakran mondta, hogy rákbetegsége és a keserves kezelések során Martinez volt az, aki tartotta benne a lelket, s ezért örökre hálás lesz neki - számol be a Blikk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.