A miniénekesnő verhetetlen

Képek: Kylie Minogue 40 éves - Ma talán még dögösebb!

Hogyan is kezdődött? - Ki hinné, hogy Kylie Minogue már negyven éves! A bulis Locomotion című számmal berobbant énekesnő ma is a világ egyik legnépszerűbb popsztárja!

Negyven éves a díva: Kylie Minogue régen és most képgaléria

2008.05.31 08:18ma.hu

A miniénekesnő karrierje ma is szárnyal - Pedig Kylie Minogue a nyolcvanas években lépett be a zenepalettára. Számos hamar letűnt pályatársával ellentétben azonban ő keményen tartja magát az élvonalban, és még súlyos betegsége sem rettentette el attól, hogy ismét felküzdje magát a toplistákra...

Az eredetileg ausztrál születésű Kylie Minogue-ot ma a brit miniénekesnőként emlegetik, és már-már élő legendának számít.

Ilyen is volt...

Nemcsak fitt és fiatalos, de külsejét kaméleonként változtató, örök megújuló személyiség, aki zenéjében sem ragadt le a régi ritmusoknál. Mindig az igényekhez csiszolódtak dalai, és nagy sikert is arattak.

Talán kevesen tudják, hogy Kylie 12 éves korában Melbourne-ben, egy televíziós szappanoperában kezdte karrierjét!

Majd a Neighbours című film forgatásán elénekelte a Locomotion című dalt - hatalmas sikert aratva ezzel. A fiatal sztárral ekkor kötött szerződést az egyik neves lemezkiadó.

Az énekesnő ekkor került brit földre, Londonba utazott ugyanis a Mushroom lemezkiadó igazgatójával.

Nemsokra rá már az I Should Be So Lucky dalt énekelte, amely után szintén kapkodtak a zenerajongók. Majd jött Jason Donovan-nel az Especially For You, amely robbantott a zenei toplistákon....

Kylie kezdeti sikerei után 2001-ben tért vissza a slágerlistákra, sikere azóta is töretlen.

Egészségügyileg és magánéletében sajnos kevésbé szerencsés az énekesnő - 2005-ben rákos lett, betegségén azonban hatalmas akaraterővel és hittel úrrá tudott lenni.

Az igaz szerelem azonban elkerüli: mindeddig hiába vágyott hű férjre és családra, de nem adja fel. Hosszú ideig úgy tűnt, legutóbbi kedvese, Olivier Martinez lesz a párja. A se veled-se nélküled kapcsolat azonban szintén véget ért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.