Kéz a kézben nyaralnak a lányok?

Hoppá! Kylie Mingoue és Natalie Imbruglia együtt?! - Képek!

Meglepő fordulat - A hosszabb ideje egyedülálló Kylie Minogue Mauritius-ra utazott, hogy kicsit kipihenje fáradalmait. De nem egyedül. Sőt, nem is egy helyes pasi kísérte el a dalos pacsirtát a kiruccanásra, hanem egy másik énekesnő.

Kylie és Natalie együtt Karl Lagerfeld party-ján Londonban képgaléria

2008.03.04 10:30ma.hu - Fotó: imageshack.us

Kylie Minogue nyaraló társa pedig nem más, mint Natalie Imbruglia! Az igéző szemű énekesnő és Minogue kisasszony mindketten szerepeltek az ausztrál "Szomszédok" című show-ban, most pedig együtt vágtak neki egy közel egyhetes pihentető nyaralásnak - adta hírül a FemaleFirst.

A "pop páros" öt napra Mauritus-ra repült, ahol az ötcsillagos Shanti Ananda hotel kényelmét élvezik. Egy bennfentes szerint Natalie Imbruglia teljesen össze van törve, miután nemrég szakított férjével, Daniel Johns-szal, és Kylie megígérte neki, hogy elviszi egy kiruccanásra és felvidítja.

Natalie és Kylie - Fotó: The Sun

A miniénekesnőnek szintén nem árt egy kis lélekpátyolgatás, hiszen Olivier Martinez-zel történt - már sokadik, de ezúttal végleges - szakítása óta neki sincs komoly társ az életében. A két sztár állítólag eldöntötte, hogy a nyaralás idejére maguk mögött hagyják problémáikat, és igyekeznek teljesen kikapcsolni.

A luxushotelben egyébként minden rendelkezésükre áll, hogy lelkileg feltöltődjenek. Vehetnek jógaórákat, van lehetőség meditációra és különféle masszázsokra is, no és persze ott az elmaradhatatlan úszómedence.

A 39 éves Kylie Minogue négy év után szakított szerelmével, Martinezzel, míg a 33 esztendős Natalie idén januárban tett pontot házassága végére férjével, a Silverchair zenekar frontemberével.



A Sweet Dreams Natalie Imbruglia, Kylie Minogue és Sinead előadásában

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.