Kicsattan az erőtől az énekesnő!

Nálunk járt Kylie!

Kylie Minogue szülei társaságában érkezett Budapestre. Az énekesnő Hatalmas mosollyal lépett ki a repülőtér termináljáról. Az ausztrál énekesnőn a késői óra és az aznap esti, kétórás bécsi koncert ellenére fáradtságnak nyoma sem volt, sőt láthatóan nagyon örült az újságíróknak.

2008.05.16 10:20ma.hu

Kylie Minogue iszonyatos energiákat igénylő túrán van túl, és még csak nemrég épült fel mellrákjából. A bécsi koncertről érkezett éjjel magángépével, de ő nem bújt el, mint annak idején Shakira a kapucnifelsője alá, hanem boldogan dedikált és csacsogott elmúlt napjairól - írja a Blikk.

 – Hála az égnek sokkal jobban vagyok, a torokgyulladásom elmúlt, nyomait sem érzem. Látom, hogy nagyon szeretnek, egyelőre ennyit tudok a magyarokról, és ennél most nincs is fontosabb. Alig várom, hogy színpadra léphessek! 

Ezután rövid beszámolót tartott a koncertturnéja eddigi állomásairól. – mesélte az énekesnő a napilapnak! A legszebbeket Párizsról mondta, ez nem is csoda, hiszen ott él barátja, a francia sztár Olivier Martinez, akibe még mindig szerelmes. Közelgő esküvőjükről nemrég egy cseh lap számolt be, közelebbit nem tudni, csak annyit, hogy arca még ebben a késői órákban is sugárzik a boldogságtól.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.