Túl drágák az igazi világsztárok!

Két napig épitik a színpadot Kylie koncertjére- képek az énekesnőről

Legyőzte a rákot, s most kész meghódítani a magyar fővárost is az ausztrál világsztár. A május 15-i koncerten minden óramű pontossággal fog működni, ezen közel 200 ember dolgozik éjjel nappal.

Kylie visszatérése képekben! képgaléria

2008.04.25 12:54zene.hu

Az eseményen olyan különleges és bonyolult technika fogja elvarázsolni a publikumot, hogy az adóvevő és mobiltelefonok használata tilos lesz a zavartalan szórakozás érdekében. 

Mondhatni minden érkezik, ami csak szem szájnak ingere: konfettiágyú, szárazjég, stroboszkóp, no meg nyolc zenész, két vokalista, és tizenkét táncos, csak hogy tökéletes legyen az este. 

Kylie, aki mindent visz. Vagy inkább hoz, hiszen az egész öltözői berendezése vele utazik, az Arénától csupán a légkondicionált helységet kéri. Az előkészületekről még egy adalék, hogy csak a színpad megépítése hatvan ember két napi megfeszített munkájának az eredményeként születik majd meg. 

Nem egyszerű megszerezni egy világsztárt. Eddig sem hangzott egyszerűnek a történet, de idecsábítani egy ilyen kaliberű csillagot még nehezebb. 

A legtöbb világsztár csábítható, csupán pénz kérdése. És itt kerül hátrányba Budapest: az igazán nagy kaliberű előadóknak több millió dollár is lehet a gázsijuk egy estére, amit a magyar (kifizethető) jegyárak mellett képtelenség kitermelni. Viszont azok a nagyvállalatok és cégek, akik mecénásként tudnának segíteni a produkció létrejöttében, itthon nem szívesen nyúlnak be a zsebükbe, legalábbis nem olyan szinten, ami valóban segítené a produkció létrejöttét – mondta el a Zene.hu-nak Márkus Éva, a rendező cég marketing igazgatója. 

Ezért nem volt még Budapesten például Celine Dion koncert. Mert nincs az a koncertszervező, aki be merne vállalni egy 45.000,- forintos átlag jegyárat. Természetesen vannak művészek, akik szeretnek újabb és újabb helyekre eljutni és az ottani rajongók előtt is fellépni, ők hajlandók az adott ország lehetőségeit jobban figyelembe venni. Így lépett fel az elmúlt években nálunk Robbie Williams, George Michael, a Cirque du Soleil vagy most Kylie Minogue – tette hozzá. 

Az énekesnő más megjelenést nem vállal hazánkban, hiszen nemrég épült fel betegségéből, és még sok pihenésre van szüksége. Annyit azért megígért, hogy a hangulat fergeteges lesz, és felcsendül majd az összes nagy slágere.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.