A díva ma este koncertezik Budapesten

Videó és fotók: Megérkezett Kylie Minogue!

Kylie Minogue az éjjel Magyarországra érkezett. A pop díva teltházas konceret ad ma este a Papp László Sportarénában. A világsztár magángépe éjfélkor landolt Ferihegyen, ám olyan későn is kedvesen pózolt az őt váró újságíróknak.

Kylie szexi előadása képekben! képgaléria

2008.05.15 15:45ma.hu

Kylie ma este ad nagyszabású koncertet a Papp László Sportarénában. Az X című koncert alatt az ausztrál énekesnő legalább hét, Jean Paul Gaultier világhírű divattervező által tervezett ruhakölteményben lép színpadra.

A ma esti koncerten olyan különleges és bonyolult technika fogja elvarázsolni a publikumot, hogy az adóvevő és mobiltelefonok használata tilos lesz a zavartalan szórakozás érdekében. 

Mondhatni minden lesz, ami csak szem szájnak ingere: konfettiágyú, szárazjég, stroboszkóp, no meg nyolc zenész, két vokalista, és tizenkét táncos, csak hogy tökéletes legyen az este. 

Kylie
, aki mindent visz. Vagy inkább hoz, hiszen az egész öltözői berendezése vele utazik, az Arénától csupán a légkondicionált helységet kéri. Az előkészületekről még egy adalék, hogy csak a színpad megépítése hatvan ember két napi megfeszített munkájának az eredményeként született meg. 

A legtöbb világsztár ide csábítható, csupán pénz kérdése. És itt kerül hátrányba Budapest: az igazán nagy kaliberű előadóknak több millió dollár is lehet a gázsijuk egy estére, amit a magyar jegyárak mellett képtelenség kitermelni. Viszont azok a nagyvállalatok és cégek, akik mecénásként tudnának segíteni a produkció létrejöttében, itthon nem szívesen nyúlnak be a zsebükbe, legalábbis nem olyan szinten, ami valóban segítené a produkció létrejöttét.  

Az ausztrál énekesnő más megjelenést nem vállal hazánkban, hiszen nemrég épült fel betegségéből, és még sok pihenésre van szüksége. Annyit azért megígért, hogy a hangulat fergeteges lesz, és felcsendül majd az összes nagy slágere.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.