Szőke paróka, kirobbanó ablakok, akciódús jelenet!

Képek! Életveszélyben volt Angelina Jolie? Magas falon lógott a színésznő!

Döbbenetes jelenetnek lehettek tanúi a Manhattan belvárosában sétálók! Azt láthatták ugyanis, hogy Angelina Jolie egy iszonyatosan magas épület faláról lóg lefelé és kapaszkodik! Angelina mindent belead a filmezésbe, az biztos!

Döbbenetes fotókban Angelina életveszélyes jelenete! képgaléria

2009.03.13 19:15ma.hu

Angelina az egyik pillanatban a Washingtoni forgalomban szalad, a következő pillanatban egy New York-i épület oldalán, szétrobbanó ablakok között kapaszkodik.
 
A 33-éves színésznő éppen a “Salt” című akciófilm jeleneteit forgatja. Ebben a filmben Egy CIA alkalmazottat alakít, akit megvádolnak azzal, hogy egy orosz alvó ügynök, így az egyetlen célja hogy bebizonyítsa ártatlanságát. 

A jelenet veszélyes és izgalmas volt, szőke paróka, kirobbanó ablakok, üvegtörmelék, füst Manhattan belvárosában centiméterekre a színésznőtől. 

A jelenetben térdein csúnya sérülés látható. A Hollywoodi színésznő látványa ledöbbentette a járókelőket, amint éppen a gépjárművek között szökell, a statiszták tömege és a daruról filmező operatőr jelenléte felforgatta a főváros nyugalmas hétköznapjait

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.