Mániákusan utánozza a színésznőt

Képek - Durva! A nyolcas ikrek anyja úgy fest és annyit szül, mint Angelina Jolie?!

A napokban szerepelt a hírekben az a 33 éves asszony, aki hat gyermeke mellé nyolcasikreket szült - Nadya Suleman-ról kiderült, hogy gyakorlatilag minden cselekedetével példaképét, Angelina Jolie-t utánozza.

Megmutatta az ikreket Angelina és Brad Japánban képgaléria

2009.02.16 12:10ma.hu - Fotó: huffingtonpost

A foglalkozása szerint pszichológus Nadya Suleman azt hinné, hogy ő maga Angelina Jolie? - Fény derült a nemrég nyolcas ikreknek életet adott hölgy titkára.

Az asszony, akinek már így is volt hat gyermeke, nemcsak vállalta a sok babát - a világhírű színésznő mintájára -, de még hasonlít is Angelinára.

Persze nem véletlenül. Mindezt plasztikai műtétek sorának köszönheti: orrát és száját is olyan formájúra szabatta, mint amilyen Jolie-é.

Nadya és Angelina - Fotó: NBC/WireImage

Nadya különös viselkedéséről a szomszédai számoltak be.

Elmondásuk szerint a pszichológusnő megszállottan imádja Jolie-t, akinek nemcsak csinos külseje, de a jelek szerint belső tulajdonságai is megfogták.

Az egyedülálló anya - aki valószínűleg maga is pszichiáterre szorulna -, rendszeresen írogat a színésznőnek, aki jelenleg Brad Pitt-tel együtt neveli hat gyermekét.

Angelina mindeddig nem reagált az asszony leveleire. A hír hallatán azonban ő is kifakadt, különösen, amikor megtudta, hogy Suleman ugyanannak az újságírónőnek volt csak hajlandó beszélni, akivel ő is megosztja mondanivalóját...

Az NBC News-nak adott nyilatkozatában Angelina Jolie elmondta, hogy példátlan felelőtlenségnek tartja Nadya Suleman tetteit. Főleg, ha csak az motiválja, hogy rá hasonlítson.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.