Balhé után béke - és két plusz gyerek?!

Képek - Nahát: Sarah Jessica Parker nem maga szüli meg a lányait!

Meglepő - Újra gyermeket vár a sztárpár, noha pár hónapja még a válás is megfordult Sarah Jessica Parker fejében! A színésznő és férje a jelek szerint békét kötött, s lányaik lesznek. De nem Parker fog szülni.

Együtt: Sarah Jessica Parker a férjével is fiukkal képgaléria

2009.04.29 11:05ma.hu

Nagy bejelentést tett Matthew Broderick és párja, Sarah Jessica Parker - A New York-i szinglinek és férjének nyáron ikreik születnek: kisfiuk, James után két lányuk érkezik - adta hírül a The Sun.

A lap szerint kiderült: a kicsiket nem a színésznő fogja a világra hozni! A sztárpár lányait béranya hordja ki.

Hamarosan tesót kap a kis James - kettőt!

Matthew és Sarah Jessica már mindketten jóval túl vannak a negyvenedik ikszen, és az elmúlt években - hatéves fiuk születése óta -, sehogyan sem kopogtatott náluk újra a gólya - írja a The Sun.

Így aztán a sok hasztalan próbálkozás után a páros a béranya mellett döntött. Mostmár nagyon izgatottak, hiszen már csak néhány hónap, és ikerlányaik bölcsőjét ringathatják...

A sztárpárról nemrég olyan hírek is felröppentek, hogy már nem is élnek együtt. Broderick állítólag megcsalta a színésznőt.

Ráadásul hónapokon át tartott a titkos kapcsolat - akkor is, amikor Sarah Jessica a Szex és New York filmváltozatát forgatta, távol a párjától.

Úgy tűnik azonban, a feleség mégis megbocsátott és a család további bővítése mellett döntöttek...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.