Nem bírta tovább a sztárpár!

Képek: Hoppá! Sarah Jessica Parker beadta a válókeresetet!

A valóságban is egyedülálló lesz a New York-i szingli? - Korábban már terjedtek hírek arról, hogy nincs minden rendben Sarah Jessica Parker házasságában, most azonban biztosnak tűnik: a sztár válik.

Sarah Jessica Parker a férjével és a fiukkal képgaléria

2009.04.08 19:30ma.hu

Férjével már beadták a válókeresetet - Úgy tűnik, feladta a harcot Sarah Jessica Parker a házasságáért.

A párja, Matthew Broderick tizenkét évvel ezelőtt esküdött örök hűséget a szép színésznőnek, kapcsolatukból egy kisfiú született. James most hat esztendős.

Sarah Jessica a fiával, James-szel

Néhány hónapja érdekes pletyka ütötte fel a fejét - eszerint a színész megcsalta a Szex és New York Carrie-jét, méghozzá egy huszonegy éves hölgyeménnyel.

Állítólag míg Parker keményen dolgozott, a férje a másik nővel élvezte az életet.

De hogy a döbbenet még nagyobb legyen, a viszony a hírek szerint nem akkor kezdődött, amikor kiderült, hanem hónapokkal korábban.

Szemtanúk is bizonygatták, hogy Matthew Broderick több alkalommal virággal és egy üveg borral tett látogatást csinos barátnőjénél.

Akkoriban az is kiszivárgott, hogy Sarah Jessica egyszer már összepakolt, hogy elhagyja a párját.

A korábbi hírekkel ellentétben ezek szerint valóban bocsátott meg - vagy ha igen, a férje elkövethetett egy újabb bakit...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.