Kéz a kézben andalogtak a zuhogó esőben...

Mi történt? Egymásra talált Hugh Grant és Sarah Jessica Parker!

Hugh Grant évek óta megrögzött agglegény hírében áll. Csak volt szerelmével, az azóta már házas Liz Hurleyvel hozzák hírbe néha, de egyébként nem sűrűn hallani a nőügyeiről. Sarah Jessica Parker férjnél van, de hites uráról azt suttogják, hogy régóta csalja őt.

Így fest a két dögös sztár legújabb filmjükben! képgaléria

2009.04.10 15:00rtlbulvar.hu

A Szex és New York dögös újságíróját Hugh Granttel látták együtt, de csak munkaügyben, hiszen nemrég forgatták le legújabb filmjüket, ami a Did You Hear About The Morgans? címet viseli. 

A forgatókönyv szerint a filmbéli szerelmespár egy gyilkosság szemtanúja lesz, ezért a rendőrség egy eldugott helyen rejti el őket, amíg az ügy le nem zárul.
 
Az egyik jelenetben zuhogó esőben rohannak az utcán, egy alkalommal pedig Hugh kiugrik az erkélyről.

Jelenet a közös filmjükből!

A stábtagok szerint Sarah Jessica és Hugh igazán szép pár lennének az életben is, erre azonban aligha kerül sor, hiszen a színésznő betegesen ragaszkodik kisfia apjához, Matthew Broderickhez, bár a napokban állítólag beadták a válókeresetet...mivel Sarah Jessica nem tudja feldolgozni, hogy férje megcsalta!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.