Sarah Jessica Parker és Oprah is elment temetésre

Sok sztár osztozott Jennifer Hudson fájdalmában!

Több száz gyászoló gyűlt össze Chicagóban, hogy végső búcsút vegyenek Jennifer Hudson édesanyjától, bátyjától és unokaöccsétől, akiket október végén lőttek le az Illinois-állambeli nagyvárosban.

2008.11.05 15:30rtlbulvar.hu
Jennifer Hudson gyászol!

A szertartás Chicago déli részén, egy templomban zajlott: ott volt többek közt a Szex és New York sztárja, Sarah Jessica Parker és Oprah Winfrey televíziós műsorvezető is és énekelt az American Idol nevű tehetségkutató műsor egyik résztvevője, Fantasia is, aki Hudson egyik kihívója volt a versenyben. 

Jennifer Hudson 57 éves édesanyjának és 29 éves testvérének holttestére október 24-én találtak rá chicagói otthonukban. Hétéves unokaöccsének holttestét pedig három nappal később találták meg egy autóban. 

Az üggyel kapcsolatban kihallgatták Hudson sógorát, de egyelőre nincs gyanúsítottja a gyilkosságoknak. Jennifer Hudson az American Idol nevű tehetségkutatóban tűnt fel 2005-ben, majd a Dreamgirls című filmben nyújtott alakításáért Oscar-díjat kapott 2006-ban. 

Legutóbb a Szex és New York mozifilmben lehetett látni, eközben elkészítette első stúdióalbumát is. 

Az erről kimásolt első dal, a Spotlight (Reflektorfény) jelenleg is első az amerikai rhythm and blues-slágerlistán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.